BA – LCN Lak

LCN is het merk nagellak waar ik in de NagelBar mee werk. Het is een ‘gewone’ nagellak van een professionele kwaliteit die is nagelsalons wordt gebruikt. Het is een nagellak die een aantal dagen mooi blijft.

Wat zit er in dit pakket:

In dit pakket zit een proefsessie, in deze proefsessie kunnen we kijken wat het beste bij jouw handen en nagels past en wat jouw wensen zijn voor jouw grote dag. Ik plan 2 uur voor deze proefsessie zodat we alle tijd hebben. Mocht je zeker willen zijn dat er geen beschadigingen in de lak zijn op jou bruiloft zou ik je de “Bruidsarrangement Gellak” aanraden. Die lak beschadigt minder snel en dan ben je zekerder van mooie nagels op je grote dag.

De bruidsnagels voor op jouw trouwdag. Het fijnste is als je de dag voor je trouwdag of de ochtend op je trouwdag zelf een afspraak kan plannen, dan zijn ze op hun mooist op de dag zelf.

Hoe gaan we te werk?

Ik vijl de nagels in model, je kunt verschillende vormen kiezen zie foto:

 

Let wel op dat er voor bijvoorbeeld Almond of Square wel een beetje lengte nodig is om deze vorm mooi te krijgen. Mocht je het lastig vinden je nagels te laten groeien kan ik je “Shape It bruidsarrangement” aanraden, daar zit de verlenging van de nagels bij in.
Als je mooie nagels van jezelf hebt of ze graag kort wilt omdat je dat fijn vindt, of je het er na een paar dagen graag weer af wil hebben is dit arrangement een goede keus voor jou.
Na het vijlen is het tijd voor de kleur. Ik leg eerst een onderlaag van blanke lak. Deze heeft als reden dat de kleur van de lak die je hebt gekozen niet in de nagel kan trekken en je nagelplaat mooi blijft. Hij beschermt jouw nagel dus en zorgt ervoor dat de kleur die erop komt beter blijft zitten, een 2 in 1 functie dus. Als de basis laag droog is gaan we de kleur aanbrengen. De door jou gekozen kleur lakken we 2 of 3 keer tot hij goed op kleur is. Dit is verschillend per lak. Mocht je de French Manicure mooi vinden en daarvoor kiezen dan komt daarna nog een wit randje aan de bovenkant van de nagel. Als je bijvoorbeeld nog een nailart wil of een glitter of steentje kan dat helaas is niet alles mogelijk met deze manier van lakken mocht je een uitgebreide nailart willen kijk dan even bij “Gellak bruidsarrangement” daar is alles mogelijk. Maar wil je een kleine nailart, glitter of steentje kan dat heel goed met de LCN lak. Laat je voorkeur en wensen weten dan kan ik je de mogelijkheden vertellen. Na het aanbrengen van de kleur en eventuele nailart komt de topcoat. Deze topcoat zorgt voor een mooie glans en voor extra stevigheid en helpt beschadigingen te voorkomen.

Ook ontvang je bij de proefsessie een verzorgingspakket voor je nagels zodat je deze vanaf die tijd goed kan verzorgen en je prachtige handen en nagels hebt op je trouwdag. Hierin zit een glasvijl, een beschermhoesje, een potje nagelriem olie,  een handcrème en ook een kaartje met mijn telefoonnummer mocht er iets zijn. Zo kan je, als je een haakje aan je nagel hebt, deze weg vijlen. Het fijne aan een glasvijl is dat deze nooit bot wordt en je hem dus nog heel lang kan gebruiken. Elke avond en ochtend je nagelriemen oliën om deze zo mooi mogelijk te laten zijn op je grote dag en 2 keer per dag je handen in te smeren met handcreme die past bij jou huid zodat je handen en nagels gewoon op hun mooist mogelijk zijn voor jullie bruiloft! (foto pakketje)

 

Mijn advies is om ook echt gebruik te maken van het verzorgingspakketje. Met dit extraatje zie je echt verschil in de huid en nagelriemen en ben je op je mooist op jullie bruiloft!

Het verwijderen kan met gewone nagellak remover en een watje. Dus mocht je de volgende dag de lak eraf willen hoef je geen afspraak te maken maar kun je het verwijderen met het buisje nagellak remover en de watjes uit het verzorgingspakketje. (foto pakketje)

 

Even op een rijtje:

 • Proefsessie LCN lak 2 uur (+-3 weken voor je trouwdag)
 • Bruidsset LCN 2 uur (de dag voor- of ochtend van je trouwdag)
 • Drankje
 • Potje nagellak van de kleur die je draagt
 • Verzorgingspakket voor je nagels
  • Glasvijl in een beschermhoesje
  • Nagelriem olie van Gelamour
  • Handcrème die past bij jou huid
  • Visite kaartje
  • Foto van de bruidsnagels (digitaal toegestuurd)
  • Handig cadeau zakje waar alles in zit
  • Buisje nagellak remover
  • Watjes