BA – Gellak

Gellak is een nagellak die word aangebracht op de natuurlijke nagel en uitgehard door een UV lamp. Door deze techniek blijft hij lang mooi en gaat hij niet zo snel kapot als ‘gewone’ nagellak. Bij de NagelBar gebruik in uitsluitend Gellak van “GELAMOUR BY HOUSE OF MANICURE”. Een professioneel merk wat alleen verkocht word aan nagelstudio’s en waar ik op durf te vertrouwen.

Wat zit er in het pakket van Gellak bruidsarrangement?

Ik vijl de nagels in de gewenste vorm en lengte die jij wilt. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, zie foto. Let wel op dat als je bijvoorbeeld Almond of Square zou willen, er wel iets nagel nodig is om deze vorm te kunnen krijgen. Mocht je moeite hebben je nagels te laten groeien kan ik je het pakket ‘Shape It bruidsarrangement” aanraden. In dat arrangement zit een nagelverlenging. Als je al mooie nagels van jezelf hebt of ze niet lang wil is de “Gellak Bruidsarrangement” ideaal voor jou. Na het in vorm vijlen van de nagel en het voorbehandelen breng ik de Gellak aan.

In dit “Gellak” Bruidsarrangement zit een proefsessiedie we ongeveer 3 weken voor jullie grote dag zullen houden. Waarom een proefsessie voor je nagels? Eigenlijk heel simpel; om het uit te proberen. Vaak gaat de bruid voor net iets anders dan ze normaal gesproken draagt. Het moet immers bij de rest van de aankleding passen, dit geldt ook voor de nagels. En omdat je je handen de hele dag gebruikt is het wel fijn om te weten of dit de stijl en vorm waar je voor wilt gaan. Hetzelfde geld voor de kleur die je graag wilt. Past dit wel bij je en bij de rest of moet het toch een tint lichter of donkerder. De naam zegt dus precies waar het voor is; een proefsessie is om te proeven, proberen of dit echt is wat je wilt. Ik houd voor een proefsessie ook 3 uur aan. Zo weet ik dat we niet hoeven te haasten en hebben we alle tijd om er een “verwen” moment van te maken. Deze afspraak is het handigste om in de Nagelbar zelf te houden, hier heb ik alles bij de hand en kan ik je de verschillende mogelijkheden laten zien.

De werkelijke Gellak bruidsnagels zet in de week voor jullie grote dag. Het is fijn om deze 2 tot 5 dagen voor jullie trouwdag te plannen. Dit omdat ze dan op hun mooist zijn. Ook voor deze sessie houd ik 3 uur aan. Misschien zijn we eerder klaar maar hebben we in ieder geval genoeg tijd om het precies zo te maken zoals jij het wilt.  Voor deze afspraak zou ik ook bij jou thuis kunnen komen als dat handiger is. Vaak is het heel druk vlak voor je gaat trouwen, dan kan dat een fijne optie zijn. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in de NagelBar. De keus is aan jou.

Eventueel herstel, mocht dit nodig zijn, zit bij dit pakket in. Zeker als je nooit eerder Gellak gehad hebt zou het even wennen kunnen zijn en is er een kans dat er wat kapot gaat. Maar ook als je een doorgewinterde Gellak drager bent kan het gebeuren dat er iets stuk gaat. Handen en nagels zijn nou eenmaal gebruiksvoorwerpen, dus laat het mij weten en we plannen even wat in om het te herstellen.

Ook ontvang je bij de proefsessie een verzorgingspakket voor je nagels, zodat je deze vanaf die tijd goed kan verzorgen en je prachtige handen en nagels hebt op je trouwdag. In dit pakket zitten 2 vijlen, een potje nagelriem olie, handcreme en een kaartje met mijn telefoonnummer mocht er iets zijn. Zo kan je als je een haakje hebt het weg vijlen. Elke avond en ochtend je nagelriemen oliën om deze zo mooi mogelijk te laten zijn op je grote dag. En 2 keer per dag de handen in te smeren met handcreme die past bij jou huid zodat je handen en nagels gewoon op hun mooist mogelijk zijn voor jullie bruiloft! (foto pakketje)

Mijn advies is om ook echt gebruik te maken van het verzorgingspakket. Met dit extraatje zie je echt verschil in de huid en nagelriemen en ben je op je mooist op jullie bruiloft!

Ook het verwijderen van de Gellak zit bij het arrangement in. Als je na je huwelijksreis voorzichtig van je roze wolk stapt en denkt ‘het mooiste is er nu toch echt af van mijn bruidsnagels…’ Zit de afspraak van het verwijderen bij dit pakket in. Mocht je en nieuwe kleur willen is dat natuurlijk mogelijk, maar mocht je dat niet willen gen probleem dan verwijder ik de lak en ga je na ongeveer een half uurtje weer puur natuur naar buiten.

Even op een rijtje:

 • Proefsessie Gellak 3 uur (3 weken voor je trouwdag)
 • Bruitsset Gellak 3uur (in de week van je trouwdag)
 • Drankje
 • Eventueel herstel van de nagels
 • Verzorgingspakket voor je nagels
  • Vijl van Gelamour
  • Buffel vijl
  • Nagelriem olie van Gelamour
  • Handcrème die past bij jou huid
  • Visite kaartje
  • Foto van de bruidsnagels (Digitaal toegestuurd)
  • Handig cadeau zakje waar alles in zit
 • Verwijderen van de Gellak 30 min