BA – Combi

Dit is het beste van 2 werelden 😉

Je hebt een aantal nagels mooi op lengte en was aan het ‘sparen’ om ze zo mooi mogelijk te hebben voor jouw grote dag! Maar NEEEEE dat meen je niet ze breken er af!!! @#$$%$@! Ja dat dus… Gelukkig heeft de NagelBar de oplossing voor je!

Die 1, 2, 3, of 4 gebroken nagels kunnen we herstellen. Als het er meer dan 4 worden gaan we over op het ‘Shape it’ Bruidsarrangement of de lange nagels korter maken…

Shape It is de naam van het product waarmee ik de nagels kan verlengen of kan herstellen. Dit product is van Gelamour, het merk waar ik mee werk in de NagelBar. Met Shape It maak ik de beschadigde nagel net zo mooi en lang als je natuurlijke nagel en je natuurlijke nagel lakken we met gellak en het verschil is daarna niet meer te zien.

Met Shape It maak ik de nagels langer en vijl ik ze in de gewenste vorm (zie foto).

Daarna zoeken we de juiste kleuren combinatie bij jouw jurk, bloemen en het pak van je toekomstige man (mocht je de kleur daarvan weten).

Met de kleur van de Gellak kun je werkelijk alle kanten op. Wil je een egale lak in roze, rood, paars of zelfs zwart? Een klassieke French manicure? Babyboom? Of een mooie nailart op 1 nagel of op allemaal, met glitter, hartje of steentje? De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem een kijkje in mijn portfolio voor ideeën.

In dit “Combi Bruidsarrangement” zit een proefsessie 3 weken voor jullie grote dag.

Waarom een proefsessie voor je nagels? Eigenlijk heel simpel.. om het uit te proberen. Vaak gaat de bruid voor net iets anders dan ze normaal gesproken zou doen, het moet immers bij de rest van de aankleding passen. Dit geldt ook voor de nagels. En omdat je je handen de hele dag gebruikt is het wel fijn als je met de Shape It overweg kan en dat je de lengte en vorm mooi vindt. Hetzelfde geldt voor de kleur die je graag wilt, past dit wel bij je en bij de rest of moet het toch een tint lichter of donkerder. De naam zegt eigenlijk dus precies waar het voor is; een proefsessie is om te proeven, proberen of dit echt is wat je wilt. Ik hou voor een proefsessie ook 4 uur aan. Zo weet ik dat we niet hoeven te haasten en hebben we alle tijd om er een “verwen” moment van te maken. Deze afspraak is het handigste om in de Nagelbar zelf te houden, hier heb ik alles bij de hand en kan ik je de verschillende mogelijkheden laten zien.

De werkelijke bruidsnagels Shape It en Gellak zet ik in de week voor jullie grote dag. Het is fijn om deze 3 tot 6 dagen voor jullie trouwdag te plannen. Dit omdat ze dan op hun mooist zijn. Ook voor deze sessie houd ik 4 uur aan. Misschien zijn we eerder klaar maar hebben we in ieder geval genoeg tijd om het precies zo te maken zoals jij het wilt.  Voor deze afspraak zou ik ook bij jou thuis kunnen komen als dat handiger is. Vaak is het heel druk vlak voor je gaat trouwen dan kan dat fijn zijn. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in de NagelBar. De keus is aan jou.

Eventueel herstel, mocht dit nodig zijn, zit bij dit arrangement in. Zeker als je nooit eerder Gellak gehad hebt zou het even wennen kunnen zijn en is er een kans dat er wat kapot gaat. Maar ook als je een doorgewinterde Gellak drager bent kan het gebeuren dat er iets stuk gaat. Handen en nagels zijn nou eenmaal gebruiksvoorwerpen, dus laat het mij weten en we plannen even wat in om het te herstellen.

Ook ontvang je bij de proefsessie een verzorgingspakket voor je nagels zodat je deze vanaf die tijd goed kan verzorgen en je prachtige handen en nagels hebt op je trouwdag. Hier zitten 2 vijlen, een potje nagelriem olie, handcreme en een kaartje met mijn telefoonnummer in. Zo kan je als je een haakje hebt het weg vijlen. Elke avond en ochtend je nagelriemen oliën om deze zo mooi mogelijk te laten zijn op je grote dag. En 2 keer per dag de handen in te smeren met handcreme zodat je handen en nagels op hun mooist mogelijk zijn voor jullie bruiloft! (foto pakketje)

Mijn advies is om ook echt gebruik te maken van het verzorgingspakketje. Met dit extraatje zie je echt verschil in de huid en nagelriemen en ben je op je mooist op jullie bruiloft!

Ook het verwijderen van de Shape It en de Gellak zit bij het arrangement in. Als je na je huwelijksreis voorzichtig van je roze wolk stapt en denkt ‘het mooiste is er nu toch echt af van mijn bruidsnagels…’ zit de afspraak van het verwijderen bij dit arrangement in. Mocht je een nieuwe kleur willen, of de Shape It op willen vullen is dat natuurlijk ook mogelijk, maar mocht je dat niet willen, geen probleem dan verwijder ik de set en ga je na ongeveer 3 kwartier weer puur natuur naar buiten.

Even op een rijtje:

 • Proefsessie Shape It 4 uur (3 weken voor je trouwdag)
 • Bruidsset Shape It 4 uur (in de week van je trouwdag)
 • Drankje
 • Eventueel herstel van de nagels
 • Verzorgingspakket voor je nagels
  • Vijl van Gelamour
  • Buffel vijl
  • Nagelriem olie van Gelamour
  • Handcrème die past bij jou huid
  • Visite kaartje
  • Foto van de bruidsnagels (Digitaal toegestuurd)
  • Handig cadeau zakje waar alles in zit
 • Verwijderen van de Shape It en Gellak 45 min